Om oss

Om oss 2017-03-02T07:30:36+00:00

Vital Bygg AS ble stiftet i 2011 av Patrik Solberg og Geir Halvorsen. Selskapet er en videreføring av Byggmester Patrik Solberg AS med utspring fra Skjeberg i Østfold. Vi har kontorer i Sarpsborgveien 140  på Missingmyr i Råde og ligger sentralt plassert med lett adkomst fra E6 (avkjøring 10). Vi tar på oss oppdrag i hele Østfold og Akershus (sydøst) og sysselsetter i 2017 rundt 30 tømrere som i hovedsak jobber med oppføring av hus og hytter i regionen. Foruten egne tømrermestere og snekkere har Vital Bygg også ansatte med annen fagkompetanse. Dette gir oss muligheten til å tilby et bredt spekter av tjenester.

Ingen byggeprosess er lik. For oss handler det om å finne de løsningene som passer for deg, og det livet du lever. Dette gjelder både med tanke på stil og innhold. I Vital Bygg skreddersyr vi løsningen for DEG sammen med DEG. Vårt mål er at samarbeidet skal være en positive opplevelse – med tanke på både prosess og resultat.

Vi viser deg hvile muligheter du har ut fra ønsker og økonomi slik at du kan realisere drømmen. Med egen teknisk tegner kan vi også tegne boligen din slik at den tilfredstiller alle dine krav til design og detaljer.

Kom til oss med dine ideer!